Trechtweg 10 A
3945 PL Cothen

Wij Rob Balk Loodgietersbedrijf zijn Ontzorgexpert voor Gemeente Wijk bij Duurstede, Gemeente Houten en Gemeente Heuvelrug.

Heeft u een woning die aangepast moet worden? Omdat u extra comfortabel wilt wonen, of misschien uit medische overwegingen? Wij zijn als Ontzorgexpert gespecialiseerd in alle soorten woningaanpassingen. Van aanpassingen in uw badkamer tot huisautomatisering en drempelloos wonen; wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het realiseren.

Waarom Ontzorgexperts?

We kunnen in Nederland steeds minder vertrouwen op het zorgstelsel. De verwachting is dat steeds meer mensen noodgedwongen thuis moeten blijven wonen. Daarom zijn wij samen met andere gerenommeerde installatiebedrijven gestart met het initiatief Ontzorgexperts. Wie zonder zorg thuis wil blijven wonen, kan dus voortaan een beroep doen op de expertise van gespecialiseerde installateurs.

Voor ons was het een logische stap om Ontzorgexpert te worden. Wij richten ons al langer op woningaanpassingen. Als Ontzorgexpert helpen wij u om de juiste keuzes te maken en slim te investeren in wooncomfort. Want voorzieningen die nu onder ‘comfort’ vallen, kunnen later het verschil maken tussen wel of niet zelfstandig kunnen wonen. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw woning? Kijk voor een interactieve rondleiding door een demowoning op www.ontzorgexperts.nl

Waar kunt u ons zoal voor inschakelen?

  • veilige en eenvoudig te bedienen waterkranen
  • systemen voor een gezond binnenklimaat (schone en bacterievrije lucht)
  • op afstand bedienbare deurbewaking en huisbeveiliging
  • drempelloos wonen
  • woningaanpassingen ten behoeve van mantelzorg
  • toekomstbestendige badkamerrenovatie
  • huisautomatisering.

Samenwerking met andere (zorg) instanties:

Gezien de verschuivingen die momenteel plaatsvinden in wetten, regelgeving en zorgbudgetten, staat samenwerking met gemeentes, zorginstellingen en zorgproffesionals bij ons centraal. Samen kunnen we immers veel meer voor u betekenen. Zodat onze adviezen aansluiten op de (medische) behoeftes en beperkingen waar u mee te maken heeft, of kunt krijgen.

Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u uw woonwensen vrijblijvend doorspreken met ons?

 * U kunt hier klikken om rechtstreeks naar onze contactpagina te gaan.