Trechtweg 10 A
3945 PL Cothen

Ervaringen met Loodgietersbedrijf Rob Balk

Bekijk hier de beoordelingen van de klanten van Rob Balk. Heeft u ook een ervaring?

Dan vragen wij u om ons ook een beoordeling te geven via het formulier hiernaast!

Naam
E-mailadres
Bericht

Een greep uit de ervaringen van onze klanten:

E. Terstegen - 22-10-2019

Nadat we in mei 2015 een brand hadden gehad in de loods. Hebben we besloten om gelijk geheel nieuw te bouwen en met het oog richting de toekomst duurzaam. Rob Balk had al een aantal klussen voor ons gedaan naar alle tevredenheid. Daarom hebben we het Bouwrijk laten bouwen maar het loodgieterswerk en verwarming uitbesteed aan Rob Balk. Hierin hadden we afgesproken dat het duurzaam en richting de toekomst milieu vriendelijk moest worden. Wij wilden geen aardgas meer en wilden een stap maken naar energie vrij worden.Hierin hebben we Rob Balk volledig de ruimte gegeven om dit juist in te vullen.

Hij heeft gekozen voor zonnecollectoren op het dak. Deze verwarmen het water en dit verwarmde water wordt tijdelijk opgeslagen in een buffer. Daaraan gekoppeld een palletkachel. Verder werd ons gehele bedrijf voorzien van vloerverwarming. Waar de monteur zeer over te spreken zijn. Ook werden er zonnepanelen voor de energie op het dak geplaatst.

Al met al zijn we zeer tevreden met het resultaat.

En dan hebben we het niet eens gehad over zijn perfectie wat betreft afwerking met zink. Tip Laat Rob zijn gang maar gaan met zijn ideeën wat betreft afwerking zink dan krijg je het mooiste resultaat.Tijdens de bouw hebben Andre en de zoon van Rob hier de werkzaamheden uitgevoerd. !!Toppers!! En voor de toekomst hoeft de firma Rob Balk ook niet te vrezen de zoon is capabel genoeg.