Trechtweg 10 A
3945 PL Cothen

Over ons

Rob Balk B.V. is een allround bedrijf, dat u graag van dienst wil zijn bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer, van een dakreparatie tot nieuwe goten, en van een extra radiator tot een complete cv-installatie. En dan hebben we lang nog niet alle mogelijkheden genoemd.

Wij willen u via deze site een indruk geven van de verschillende werkzaamheden die door ons bedrijf worden uitgevoerd bij onze klanten in Cothen en omstreken. Wij werken voor particulieren en (bouw)bedrijven. Via het menu hiernaast kunt u een beeld krijgen van de mogelijkheden en onze werkwijze. Kijkt u gerust eens rond, de foto's zeggen vaak meer dan woorden.

Gezien de grote en brede keuze van materialen en apparatuur is het voor u wellicht lastig een keuze te maken. Daarom staat bij ons advies en voorlichting op de 1e plaats, uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via de contactpagina te allen tijde contact met ons opnemen, bijvoorbeeld voor een vrijblijvende prijsopgave of een praktische vraag. Ook naar uw mening over deze site zijn we erg benieuwd. Wij horen graag van u!